انواع شرکت

به عبارتی ساده‌تر تمامی شرکای شرکت نسبت به کل بدهی مسئولیت تضامنی دارند. در این نوع شرکت‌ها هرگونه قراردادی فیمابین شرکا در خصوص نحوه تغییر تعهدات و دیون به اشخاص ثالث کان لم یکن تلقی می‌گردد. در شرکت سهامی خاص،حداقل شرکا ۳ نفر ؛حداقل سرمایه ۰۰۰/۰۰۰/۱ ریال ؛حداقل هیئت مدیره یا مدیران ۳ نفر و مسئولیت شرکا به میزان سهم الشرکه هر شریک است.

نوع شرکت

اعضای شرکت تعاونی فقط با استفاده از مبلغهای سرمایه گذاری شده در شرکت به تعهدات خود در امور شرکت (از قبیل وامها و بدهی ها) عمل می کنند. شرکت تجاری عبارت است از سازمانی که بین دو یا چند نفر تشکیل می شود که در آن هر یک سهمی به صورت نقد یا جنس یا کار خود در بین می گذارند تا مبادرت به عملیات ثبت برند تجاری تجاری نموده و منافع و زیان های حاصله را بین خود تقسیم کنند. تبریک می‌گوییم, کار ثبت شرکت شما در یک دوره ۲۰ روزه به پایان رسیده است و شرکت را ثبت کرده اید و می توانید فعالیت خود را شروع کنید. در این قسمت باید به ‌ترتیب اولویت ۵ نام برای شرکت انتخاب کنید تا از بین آن ها یکی تأیید شود.

شریک ضامن مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. شریک با مسئولیت محدود کسی است که مسئولیت او فقط تا میزان سرمایه ای است که در شرکت گذارده و یا بایستی بگذارد. در اسم شرکت باید عبارت ( شرکت مختلط ) و لااقل اسم یکی از شرکای ضامن قید شود. شرکت مختلط سهامی، شرکتی است که تحت اسم مخصوصی، بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می شود. شرکای سهامی کسانی هستند که سرمایه آن ها به صورت سهام متساوی القیمه درآمده و مسئولیت آن ها تا میزان سرمایه ای است که در شرکت دارند.

تاسیس شرکت سهامی عام :

و بعد از تائید نام و افتتاح حساب برای اداره ثبت شرکت ها ارسال می گردد. تمامی مدارک هویتی شرکاء یا سهامداران و اعضاء هیات مدیره و بازرسین و هر شخص حقیقی و حقوقی دارای مقام در شرکت را تکمیل شده داشته باشید به سامانه ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری مراجعه کنید. شرکت شرکت سهامی خاص شرکتی است بازرگانی (حتی اگر نوع فعالیت آن،‌ امور بازرگانی نباشد) تغییرات شرکت که تمام سرمایه‌ی آن فقط توسط مؤسسین،تأمین‌ شده و سرمایه‌ی هر کدام از آنها به سهام، تقسیم می شود و مسئولیت افراد دارای سهام، ‌ به مبلغ اسمی سهام آنها محدود می شود. سهام‌داران نباید کمتر از سه نفر باشند وباید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله از اسم شرکت عنوان «‌شرکت سهامی خاص»‌، به طور واضح قید شود و در تواندن آن مشکلی نباشد.

در ایران انواع مختلف شرکت ها وجود دارد ولی در کمترین حالت موجود حداقل ۲ شریک جهت تاسیس یک شخصیت حقوقی لازم می باشد تا با کنار هم قرار گرفتن بتوانند تشکیل یک مجموعه حقوقی را بدهند. در حقیقت با ثبت یک شرکت یک شخصیت حقوقی مستقل ایجاد می‌گردد که در قبال جامعه و فعالین بازار نقش و مسئولیت‌های مختلفی را برعهده میگیرد . در این میان بسته به نوع شرکت تعهدات هریک از سهامداران و شرکای شرکت در قبال دیون و بدهی‌های احتمالی شرکت به دیگر اشخاص حقیقی و حقوقی شرکت به میزانی متفاوت خواهد بود و عدم اطلاع کارآفرینان محترم و متقاضیان ثبت شرکت از این مهم می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیری را به زندگی موسسین و فعالین اقتصادی کشور وارد سازد . با اتخاب درست هریک از انواع شرکت‌ها در زمان ثبت شرکت، می‌توانید بهترین عملکرد ساختاری و سازمانی را فیمابین موسسین و شرکا و سهامداران پدید آورید و در این میان نیز در صورت بروز بحران‌های مدیریتی از قبیل اختلافات فیمابین شرکا و …

ثبت شرکت سهامی خاص

با آگاهی بر راهنمای چگونگی ثبت شرکت‌ها و اخذ کارت بازرگانی دریافت کُد و یا شماره اقتصادی نیز لحاظ می‌شود. بدین ترتیب با توجه به مقررات و قوانین مربوطه در سازمان‌های زیربط مانند وزات دارایی و وزارت اقتصادی، افراد می‌توانند جهت تاسیس شرکت و دریافت کُد اقتصادی اقدامات لازم را مبنی بر چگونگی عملکرد شرکت ثبت شده به انجام برسانند. طبق قانون تجارت در مورد شرکت ­های با مسئولیت محدود، حتماٌ باید عبارت (با مسئولیت محدود) در اسم این نوع شرکت­ها بیاد، در غیر اینصورت اون شرکت در برابر اشخاص ثالث یک شرکت تضامنی به حساب میاد. در شرکت­های با مسئولیت محدود، نباید اسم هیچ کدوم از شرکا در اسم شرکت آورده بشه، اگر این اتفاق بیوفته اون شریکی که اسمش در اسم شرکت اومده، در برابر اشخاص ثالث، حکم شریک ضامن در شرکت تضامنی رو پیدا میکنه. شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد ، فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت است. در نظر بگیریم شرکتی که دارای سه سهامدار می باشد، 900 هزار ریال سرمایه دارا باشد که هر کدام از آنها یک سوم این مبلغ را به شرکت آورده باشند و سرمایه شرکت هم به 900 سهام 1000 ثبت شرکت ریالی قسمت شده باشد.

با توجه به این موضوع که چه نوع شخصیت حقوقی را به ثبت می رسانیم کاملاً متفاوت می باشد. توجه داشته باشید که امکان دارد اوراق ثبت شرکت با نام های مشابه در هر شخصیت حقوقی شناسائی شوند ولی در ماهیت با هم تفاوت های زیادی دارند. بعد از تائید اوراق و تحویل اوراق به متقاضی, می بایست نسبت به پرداخت های قانونی و اخذ پلمپ دفاتر اقدام شود. در نهایت با ثبت نام طرح جامع مالیاتی و اخذ کد اقتصادی, شرکت می تواند فعالیت خود را شروع کند.

  • مشاورین آگاه ثبت پس از عقد قرارداد تا زمان ثبت شرکت و چاپ در روزنامه رسمی پیگیر پرونده و پاسخگوی شما خواهند بود.
  • مهمترین مورد بعد از ثبت شخصیت حقوقی اخذ کپی برابر اصل تمامی اوراق تائید شده ثبتی می باشد چرا که این اوراق دگرباره صادر نخواهد شد مگر به صورت المثنی.
  • از نظر حقوق شرکت­های تجاری، موضوع شرکت به بحث فعالیت شرکت برمیگردد.
  • در واقع یکی از شرایط اصلی و حیاتی این شرکت می باشد و بدون اجرای این شرط شرکت شکل نمی گیرد.
  • همواره مشتری مداری و استفاده از روش های نوآورانه و خلاق در انجام امور ثبتی در خط و مشی ثبت شرکت ذهن ناب قرار دارد.

یعنی حداقل سرمایه یک میلیون ریال است ولی در مورد افزایش یا حداکثر آن محدودیتی وجود ندارد. حال شما شرکت یا شخصیت حقوقی خود را به ثبت رسانده اید و دغدغه این موضوع را دارد که بعد از ثبت شخصیت حقوقی چه مراحلی می بایست طی شود و موسسه ثبتی ذهن ناب به تشریح کلی این موارد پرداخته است. اقامتگاه شخصیت حقوقی محلی می باشد که شخصیت حقوقی در آن به فعالیت خود می پردازد.

همچنین در شرکت تضامنی، خروج شریک از شرکت و فروش، سهم الشرکه نیازمند رضایت همه شرکای دیگر است و نقد کردن سهم الشرکه بدون رضایت سایر شرکا غیرممکن است. شرکت سهامی‌عام، یک نوع از انواع شرکت های بازرگانی است که سرمایه‌ ی آن به سهام، تقسیم شده که بخشی از این سرمایه از راه فروش سهام به مردم بدست می آید. در شرکت سهامی‌عام، تعداد سهام‌داران نباید از سه نفر کمتر باشد و مسئولیت سهام‌داران، محدود به مبلغ سهام آنهاست. در این شرکت، عبارت «شرکت سهامی عام» باید قبل و بعد از نام شرکت، در تمامی مدارک ذکر شود. در شرکت تعاونی ،حداقل شرکا 7 نفر ،حداقل سرمایه محدودیت ندارد ،حداقل هیئت مدیره یا مدیران 3 تا 7 نفر و مسئولیت شرکا در صورت سهامی بودن به میزان مبلغ اسمی هر سهامدار و در غیر سهامی با توجه به تراضی شرکا در اساسنامه است.

شرکت دارای شرایط کلیه معیارهای آیین نامه به جز بند 1-1 ( شرط سطح فناوری باشد) و به عنوان جایگزین بند ذکر شده محصول، دارای سطح فناوری با پیچیدگی فنی کمتر نسبت به سایر کالاهای فهرست محصولات و خدمات دانش بنیان باشد. لازم است به این نکته توجه شود که شرکت دارای فعالیت های تحقیقی و توسعه ای و یا سایر توانمندی های فناور محور اساسی در زمینه محصول ارائه شده باشد.. تسهیلات و مزایای شرکت ها و موسسات دانش بنیان نوع 3 ماننده نوع دو بوده است با این تفاوت که ممکن است در ارایه تسهیلات نسبت به نوع دوم و بنا به نوع و شرایط هر شرکت متفاوت باشد. توجه داشته باشید که طبق قانون نام شرکت شما با توجه به نوع شرکت باید دارای پسوند باشد. به عنوان مثال اگر شرکت با مسئولیت محدود را انتخاب کرده‌اید، نام شرکت شما باید به LTD ختم شود.